Film over autisme in bieb Nootdorp

 

Nootdorp - Op dinsdag 16 oktober aanstaande, in vestiging Nootdorp van Bibliotheek Oostland , draait een film over autisme. De toegang is gratis en de deur is vanaf 19.30 uur open, Koningin Wilhelminastraat 5.

 

‘Adam’ (2009) is een film vol humor, liefde en ontroering. Herkenbaar voor iedereen die met autisme te maken heeft. De hoofdrollen worden gespeeld door Hugh Dancy (Adam) en Rose Byrne (Beth). De film gaat over een jongeman met Asperger Syndroom die na de dood van zijn vader in hun appartement is blijven wonen. Hij is gefascineerd door onderwerpen zoals sciencefiction en ruimtereizen. Wanneer Beth in het appartementsgebouw komt wonen groeit er een relatie tussen de twee.

 

Deze avond wordt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)/ Autisme Informatie Centrum (A.I.C.) en het Bureau Mantelzorg georganiseerd. Van beide instellingen is een functionaris aanwezig om meer informatie te geven. Tevens wordt bekendheid gegeven aan het Mantelzorg- en Vrijwilligers Informatie Punt.

 

De toegang is gratis. Wel graag aanmelden via Bibliotheek Oostland www.bibliotheekoostland.nl of Bureau Mantelzorg ondersteuning Pijnacker-Nootdorp www.mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl i.v.m. beperkte aantal plaatsen.

 

Bron: telstar-online.nl

 

Zoeken

Vertalen

Danish English French German Italian Portuguese Spanish

Advertentie